Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip koperkowo-ogórkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gęsta śmietana 0,5 szklanki
majonez 0,5 szklanki
Sól czosnkowa jodowana Prymat
czosnek 1 zabek
ogórek 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip koperkowo-ogórkowy

Ogórek obrać ze skóry, zetrzec na małych oczkach. Wszystkie składniki dipu włozyć do miski i dokładnie wymieszać. Chłodzić w lodówce do podania. Idealny do sałaty:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 06.03.2012 16:40
lubię taki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak