Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jogurtowo - czosnkowy

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt grecki 1 op
ząbki czosnku 2
sól
oliwki czarne Smak 5 szt
ogórek 1 mały

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jogurtowo - czosnkowy

Czosnek, obieramy przeciskamy przez praskę. Mieszamy z jogurtem, dodajemy starty na tarce ogórek. Doprawiamy solą i kolorowym pieprzem. Odstawiamy na pół godziny do lodówki. Oliwki kroimy i posypujemy dip. Oprószamy papryką. Świetny dodatek do dań z grilla i mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 27.02.2014 15:42
muszę zrobić do mięsa
Róża1 03.11.2013 10:54
przepyszny dip
margaret 02.11.2013 21:45
smaczny ten dip:)
joanna30 02.11.2013 16:01
Lubie takie smaczki :)
bogusia19 02.11.2013 15:35
smakowitości
WiktoriaGotuje 02.11.2013 14:35
ciekawy przepis
sanielcia 02.11.2013 14:24
uwielbiam takie dipy
dodi 02.11.2013 14:22
pyszny dip

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak