Dip do warzyw

Dip do warzyw

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koper świeży

    1 pęczek
  • szczypior

    0,5 pęczek
  • natka pietruszki

    0,5 pęczek
  • sól czosnkowa

    1 szczypta
  • jogurt gęsty

    8 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Warzywa obrać, pokroić w słupik. Koperek, szczypior i natkę drobno posiekać. Schłodzony jogurt wymieszać z ziołami i solą. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat