Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Diabelskie parówki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 1/2 kg
pieczarki 1/2 kg
cebula 3 sztuki
ketchup pikantny 1 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: Diabelskie parówki

Parówki i pieczarki pokroić w plasterki. Cebulę w kostkę. Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć cebulę następnie przełożyć ją do garnka. Tak samo po kolei postąpić z parówkami i pieczarkami. Wszystko razem wymieszać i dodać ketchup. Podgrzewać na małym ogniu aż całość się zagotuje.
Można podawać jako leczo lub dodatek do grzanek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak