Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dewolaj z piersi z indyka

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z indyka 10 dag
margaryna
ser żółty
pieczarki 30 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 2
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Dewolaj z piersi z indyka

Kroki postępowania

1
Mięso rozbijamy na cienkie plastry. Na rozbitą pierś kładziemy plasterki pieczarek, sera i margaryny. Zwijamy.
Krok 1 - Dewolaj z piersi z indyka foto
2
Panierujemy w jajku i bułce.
Krok 2 - Dewolaj z piersi z indyka foto
3
Smażymy na głębszym tłuszczu.
Krok 3 - Dewolaj z piersi z indyka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 25.03.2013 13:16
mniam mniam;)
Joanna23 21.02.2013 16:38
pyszne
Monika.M 11.02.2013 16:12
mniam
Justyna24 11.02.2013 15:45
super
Andysz 08.02.2013 09:43
mm pycha;)
Adrian3 07.02.2013 20:46
Świetne :)
treonina 07.02.2013 20:42
pycha!
Grazia 07.02.2013 20:38
pycha :) kusząco wyglądają:)
Marta17 07.02.2013 20:30
musi być dobre
Ryszard4 07.02.2013 20:29
Uwielbiam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak