Devolay z grzybami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    1 kg
  • ser żółty

    8 plasterków
  • kurki

    40 dag
  • cebula

  • sól, pieprz

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kurki dokładnie myjemy osuszamy. Cebulę siekamy, dusimy z kurkami 10 min. Filety rozbijamy. Doprawiamy. Na każdym ukłądamy plaster sera i farsz. Zwijamy. Panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z każdej strony.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara/zuza22_85 22.03.2011 17:13
moje ulubione kotleciki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat