Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Devolay

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z piersi kurczaka 2
szynka 2 plasterki
ser 2 plasterki
cebula 1/2 dużej
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Devolay

Cebule obieramy i smażymy na patelni, aż się zeszkli. W tym czasie filety troszkę rozbijamy. Na rozłożony filet kładziemy plasterek sera, następnie plasterek szynki i farsz cebulowy. Fileta zawijamy, spinając wykałaczkami. Panierujemy w jajku i bułce tartej i kładziemy na rozgrzaną patelnie. Smażymy aż się zarumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magical66 21.12.2010 08:49
ale by sie zjadlo
Katarzyna/kate1980 20.12.2010 14:34
super uwielbiam
iza15 19.12.2010 22:15
ślinka leci!
rosik93 19.12.2010 10:37
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak