Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Devolaj z serem i ogórkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
ogórek kiszony 1 szt
Kucharek przyprawa do potraw
sól
pieprz
ser gouda 4 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Devolaj z serem i ogórkiem

Pierś z kurczaka kroimy na pół wzdłuż. Rozbijamy, przyprawiamy solą, pieprzem i kucharkiem. Na każdy kawałek mięsa kładziemy na całej długości ser i na początek kawałek ogórka kiszonego. Zwijamy w rulon od strony ogórka. Tak zwinięte ruloniki smażymy na oleju aż się mięso przyrumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miroslawa 09.12.2012 06:38
pyszne
Sylwia56
Sylwia56 08.12.2012 23:47
pycha
Henryka2 08.12.2012 18:13
Nie wszystko co z piersi kurzej to devolay. Tu akurat są apetyczne roladki.
V_kuchareczka 08.12.2012 15:51
Rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak