Deska serów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • korbacze

    20 dkg
  • ser radamer

    10 dkg
  • ser królewski

    10 dkg
  • ser lazur

    10 dkg
  • oscypek

    30 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oscypka, ser królewski i radamer kroimy w plasterki. Korbaczki dzielimy na krótsze części. Ser pleśniowy dzielimy na trójkąty. Wszystkie składniki układamy na drewnianej desce. Dekorujemy według uznania.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pacia 05.09.2011 15:03
pięknie się prezentuje
jogobella231 15.05.2011 11:49
pycha
pigila 06.04.2011 21:07
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat