Deserek z bitą śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Bita śmeitana

  • POSYPKA

  • czekolada

  • rodzynki

  • galaretka truskawkowa

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Galaretkę przyrządzamy wg opisu podanego na opakowaniu. Studzimy, wlewamy do pucharków i wkładamy do lodówki. Kiedy zastygnie na wierzch dajemy bitą śmietanę, posypujemy kolorową posypką, rodzynkami, wiśniaki. Całość posypujemy startą na tarce czekoladą mleczną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
lilify 07.04.2012 15:17
uwielbiam bitą śmietanę
matii6 10.11.2010 11:07
łatwy deser,,ale smaczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat