Składniki:
amarantus ekspandowany | 3 łyżki |
mleko w proszku | 1 szklanka |
woda | 1/2 szklanki |
jabłka | 2 sztuki |
owoce kandyzowane | 3 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
otręby pszenne | 3 śliwkowe |
serek homogenizowany | 125 (waniliowy) |
amarantus ekspandowany | 3 łyżki |
mleko w proszku | 1 szklanka |
woda | 1/2 szklanki |
jabłka | 2 sztuki |
owoce kandyzowane | 3 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
otręby pszenne | 3 śliwkowe |
serek homogenizowany | 125 (waniliowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: