Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser z musli

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bezy 6 szt
czekolada gorzka 3 kostki
mięta
wiśnie kandyzowane 6 szt
wiśnie bez pestek 300 ml
żurawina 1 z żurawiną
serek homogenizowany 250 (waniliowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Deser z musli

Na dno pucharków nałożyć po łyżce serka waniliowego. Nałożyć po czubatej łyżce odsączonych wiśni. Posypać łyżeczką musli. Nałożyć kolejne dwie warstwy serka, odsączonych wiśni i musli. Na koniec do każdego pucharka pokruszyć po dwie bezy, posypać startą czekoladą, udekorować dwiema kandyzowanymi wisienkami oraz miętą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kolorowa 04.11.2013 20:54
śliczne zdjęcie ;)
aniagdz 04.11.2013 18:02
oj lubię jak jest tak podane;)
V_kuchareczka 04.11.2013 18:00
smakowity deserek
Anna133 04.11.2013 16:21
proste smaczne śniadanie
Monika58 04.11.2013 16:04
lubie takie deserki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak