Deser z borówek jarmużu i malin

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • borówki

    0,5 szklannki
  • maliny świeże

    0,5 szklannki
  • jarmuż

    1 szklanka
  • serek mascarpone

    1 garstka
  • cukier puder

    100 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jarmuż umyć ,osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki.
Włożyć do naczynia ,dodać umyte borówki,maliny i zmiksować.Serek mascarpone zmiksować z cukrem pudrem.Przełożyć zmiksowane owoce do pucharków,na wierzch serek mascarpone i udekorować owocami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat