Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser twarożkowo-bezowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 1 szt
mleko 5 łyżki
cukier waniliowy
cukier
bezy
brzoskwinie w puszce

Przepis i sposób przygotowania na: Deser twarożkowo-bezowy

Na dno każdego pucharka kładziemy połówkę brzoskwini z puszki . Twaróg miksujemy z mlekiem i cukrem waniliowym .Można dodać także troszkę cukru białego .Serek musi być kremowy ,aksamitny . Na brzoskwinie kładziemy serek ,następnie pokruszone bezy ,serek i znów bezy ,na koniec troszkę serka . Podajemy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 26.05.2013 09:45
pyszne deser
Smerfetka250 16.04.2012 13:54
wypróbowałam i mi smakuje
sambolera 06.03.2012 00:11
ślinka mi cieknie
radosna29 23.02.2012 20:54
swietny deser i szybki
agugu1989 23.02.2012 17:04
pycha
1j1o1l1a1 23.02.2012 15:48
nie jadłam, ale myślę, że smakowite :)
melonik 23.02.2012 10:49
pycha
Kamila/kami007 23.02.2012 10:43
mniam
Bozena4 23.02.2012 10:43
Pychota
Monika111 23.02.2012 09:29
pycha! Fajny sposób na bezy :)
iwa643 23.02.2012 06:25
słodkie i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak