Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser ryżowo-jabłkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 2 torebki
jabłka 4 szt
cynamon szczypta
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: Deser ryżowo-jabłkowy

Ryż gotujemy na mleku. Jabłka obieramy i kroimy. Smażymy do miękkości. Pod koniec smażenia dodajemy szczyptę cynamonu. Ugotowany ryż podajemy z przygotowanymi jabłkami. Najlepiej smakuje ciepłe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak