Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser niebo w gębie

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie 2 sztuki
śmietana 30% 120 ml
cukier
wafle małe okrągłe 12 sztuk
czekolada w proszku 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Deser niebo w gębie

Brzoskwinie myjemy, obieramy i kroimy w plastry. Śmietanę ubijamy z cukrem. Na każdym waflu układamy plaster brzoskwini, bitą śmietanę. Posypujemy czekoladą w proszku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 04.07.2011 20:01
ładniutko wygląda
Mirka-Ludomila 29.10.2010 16:43
pysznie wygląda
Ewa111 01.10.2010 10:48
Faktycznie niebo w gębie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak