Deser nektarynkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • nektarynki

    3-4 szt
  • żelatyny

    2 łyżki
  • wody

    1/3 szkl
  • porzeczki czerwone

    200 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Owoce myjemy ,osuszamy i miksujemy blenderem na mus. Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie, studzimy i łączymy z musem owocowym.Przelewamy do wysokich szklanek i wstawiamy do lodówki aby stężało.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
czekoladka_m 06.03.2014 13:07
Pysznie wygląda;)
Juleczka20 07.09.2012 12:15
pycha
Aneta2604 05.09.2012 16:56
mniam
Barbara/zuza22_85 03.09.2012 18:26
fajny
gosia561 17.08.2012 10:23
bardzo ciekawy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat