Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser nektarynkowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

nektarynki 3-4 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżki
wody 1/3 szkl
porzeczki czerwone 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Deser nektarynkowy

Owoce myjemy ,osuszamy i miksujemy blenderem na mus. Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie, studzimy i łączymy z musem owocowym.Przelewamy do wysokich szklanek i wstawiamy do lodówki aby stężało.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 06.03.2014 13:07
Pysznie wygląda;)
Juleczka20 07.09.2012 12:15
pycha
Aneta2604 05.09.2012 16:56
mniam
Barbara/zuza22_85 03.09.2012 18:26
fajny
gosia561 17.08.2012 10:23
bardzo ciekawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak