Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DESER MELONOWY

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

melon mały 8 sztuk
maliny świeże 2 szklanki
poziomki 1 szklanka
cukier puder 6 łyżek
bita śmietana - -

Przepis i sposób przygotowania na: DESER MELONOWY

Melony wymyć, odciąć górę, wybrać i wyrzucić pestki, wydrążyć miąższ.

Maliny i poziomki wymyć, dodać do miąższu, posypać cukrem pudrem,

wszystko razem delikatnie wymieszać.

Powstałą masą wypełnić melony. Odstawić do lodówki na 3 godziny.

Przed podaniem udekorować bitą śmietaną. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.04.2011 19:24
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak