Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser lodowy z arbuzem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

arbuz 200 g
lody śmietankowe 1 gałka
lody truskawkowe 1 gałka
lody czekoladowe 1 gałka

Przepis i sposób przygotowania na: Deser lodowy z arbuzem

Do pucharka włożyć po gałce śmietankowych, kakaowych i truskawkowych. Arbuza odkroić od zielonej skóry, wyjąć pestki, pokroić w mniejsze kawałki. Na lody w pucharku powrzucać kawałki arbuza.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 14.02.2012 18:20
muszę spróbować bo wyglada zachęcająco
Elżbieta17 29.10.2011 17:21
Fajny pomysł na deser:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak