Przepis i sposób przygotowania na: Deser dary lata
Kroki postępowania
Następnie w każdy pucharek wyłóż warstwę śmietany, malin, galaretkę, znów śmietanę i na koniec ostatni kolor galaretki. Udekoruj owocami.
galaretka truskawkowa | 1 opakowanie |
galaretka cytrynowa | 1 opakowanie |
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 0,5 litra |
serek mascarpone | 250 - 300 gram |
borówki | 250 gram |
maliny świeże | 250 gram |
cukier puder | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: