Deser czekoladowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • budyń czekoladowy

    2 opakowania w proszku
  • wiórki kokosowe

    4 łyżki
  • rum

    4 łyżki
  • plasterki pomarańcza

    4 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Deser na około 4 porcje Budyń czekoladowy gotujemy zgodnie z instrukcja na opakowaniu.Ugotowany i przestudzony budyń nakładamy do pucharków.Polewamy rumem i posypujemy kolorowymi wiórkami. Brzeg pucharków dekorujemy plasterkiem pomarańcza.Deser schładzamy w lodówce.Smaczny,czekoladowy i szybki deser w przygotowaniu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna138 13.03.2012 22:14
super przepis
gottrina 13.03.2012 18:07
smakowity deser
zdzislawa2 13.03.2012 17:09
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat