Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

delikatny rosół z filetu z kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 kg
woda 3 l
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
cebula 1 szt
marchew 3 szt
włoszczyzna do smaku
makaron 1 op
kostka rosołowa 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: delikatny rosół z filetu z kurczaka

Do garnka dać umyte filety, wodę kostki rosołowe i marchewkę oraz przypieczoną cebulę, zagotować. Dodać małą część wloszczyzny, gotować wszystko na małym ogniu do miękkości mięsa. Na koniec wyjąć włoszczyznę, a rosół przyprawić kucharkiem uniwersalnym do smaku. Podawać z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 05.12.2012 08:34
rosołek zawsze mi smakuje
miki47 26.08.2012 21:17
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak