Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

de volaille

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1
sól i pieprz
ser żółty 10 plasterków
masło 10 łyżeczek
olej do smażenia
jajko 3
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: de volaille

Kroki postępowania

1
Pierś z kurczaka pokroić na mniejsze kawałki, roztłuc. Mięso posolić i popieprzyć. Na każdy kawałek położyć kawałek sera i masła, zawinąć.
Krok 1 - de volaille foto
2
Mięso obtoczyć w jajku i bułce tartej.
Krok 2 - de volaille foto
3
Podsmażyć na oleju.
Krok 3 - de volaille foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 18.01.2015 17:09
takie jedzonko lubię..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak