Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Daktyle w czekoladzie , panierowane orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

daktyle 500 gram
czekolada mleczna 2 tabliczki
orzechy włoskie 400 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Daktyle w czekoladzie , panierowane orzechami

W kąpieli wodnej rozpuszczamy , czekoladę . Daktyle nabijamy na wykałaczki . Orzechy obieramy i drobno siekamy lub mielimy. Daktyle zanurzamy w gorącej czekoladzie a następnie w orzechach , odstawiamy do zastygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak