Daktyle grilowane

Daktyle grilowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • daktyle

    10 szt
  • boczek wędzony

    10 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Daktyle przekroić na pół, usunąć pestki. Każda owinąć plastrem boczku, nadziać na wykałłaczki i upiec na grilu

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pajbek 02.02.2014 13:06
Fajny pomysł :-)
matesko 08.10.2013 09:13
fajny przepis
V_kuchareczka 04.08.2012 13:29
Rewelacja
okrysia 26.07.2012 11:15
smaczne
okrysia 26.07.2012 11:15
smaczne
bursztynek 14.10.2011 16:02
ciekawe zestawienie smaków
teresa18 08.10.2011 18:47
ciekawa przekąska

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat