Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czosnkowo-ziołowa bagietka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 70 g
czosnek 4 ząbki
sól do smaku
bagietka 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: czosnkowo-ziołowa bagietka

masło rozcieramy z przeciśniętym czosnkiem, solą i ziołami
bagietki nacinamy pod skosem, w powstałe nacięcia wkładamy masło,
bagietki zapiekamy 15 minut w pieokarniku nagrzanym do 180*

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakołyk 08.02.2014 18:03
Też robię taką bagietkę, Pycha
karolcia_zip 23.03.2012 16:28
fajny dodatek do mięsa
paula99926 13.03.2012 20:11
smaczności
dwa pokoje z kuchnią 26.02.2012 09:35
uwielbiam takie
marcinek 21.02.2012 08:05
Chrupiace
Andzia1977
Andzia1977 15.02.2012 20:01
pyszotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak