Czosnkowe żeberka

Czosnkowe żeberka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka wieprzowe

    10 sztuk
  • olej rzepakowy

    4 łyzki
  • sól czosnkowa

    1 łyżeczka
  • Pieprz czarny- MŁYNEK

    1 łyżeczka
  • czosnek

    5 ząbków
  • chili pieprz cayenne

    1 szczypa
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żeberka myjemy. Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę dodajemy przyprawy i olej. Ucieramy marynata nacieramy mięso . Zostawiamy na nos , grillujemy do miękkości.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat