Czosnkowa sałatka śledziowa

Czosnkowa sałatka śledziowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy w occie winnym

    200 g
  • ogórek konserwowy

    1 szt
  • ogórek kiszony

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • jogurt naturalny

    100 ml
  • Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat

  • Pieprz biały mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Matiasy pokroić na mniejsze kawałki. Ogórki i cebulę posiekać. Jogurt wymieszać z czosnkiem granulowanym, niedźwiedzim oraz pieprzem. Sos połączyć z rybą. Odstawić na 15 minut, jeszcze raz wymieszać i podawać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat