czosnkowa pasta jajeczna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez tradycyjny

    3 lyzki
  • szczypiorek

    garsc
  • czosnek granulowany

    1 lyzeczka
  • jaja na twardo

    5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jaja ugotowane na twardo trzemy na tarce na duzych oczkach , dodajemy majonez , czosnek granulowany , doprawiamy sola i pieprzem, calosc miksujemy przez 2 minuty na srednich obrotach, na koniec dodajemy szczypiorek mieszmy. wstawiamy na godzine do lodowki i smacznego...

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat