Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwony sos czosnkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwony buraczek mały ugotowa 1 sztuka
majonez 4 łyżki
jogurt grecki 200 ml.
czosnek ząbki 6 sztuk
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwony sos czosnkowy

Obranego i ugotowanego buraczka wkładamy do wysokiego naczynia,dodajemy,obrany czosnek,ma1onez,jogurt,sól i pieprz do smaku.Wszystko razem dobrze miksujemy na gładki sos.
Polecam do pieczonych warzyw i grillowanego mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 15.11.2012 19:15
smacznosci
usmiech 15.11.2012 18:55
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak