Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona surówka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 2 duże garści
burak ugotowany 1 sztuka
marchew 2 sztuki
cebula 1/2 sztuki
sól do smaku
cukier do smaku
pieprz do smaku
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona surówka z kiszonej kapusty

Kapustę odcisnąć, marchew obrać, umyć i zetrzeć na dużych oczkach tarki. Buraka obrać i też zetrzeć na tarce. Cebulę obrać i drobno pokroić. Do kapusty dodać cebulę, marchew i startego buraczka. Wymieszać, doprawić do smaku i skropić olejem. Podawać jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak