Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona surówka z kapustą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 garść
marchewka 1 średnia
cebula czerwona 1 mała
sok z cytryny 1 łyżka
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat duża szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat duża szczypta
jogurt naturalny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona surówka z kapustą

Kapustę siekamy, marchew obieramy i ścieramy na grubych oczkach tarki. Cebulę siekamy drobno, łączymy. Dodajemy sok z cytryny, a także sól i pieprz, mieszamy dokładnie. Na koniec dodajemy jogurt naturalny i ponownie mieszamy. Odstawiamy na 10-15 minut aby smaki się połączyły i kapusta zmiękła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 20.12.2015 15:30
lubię takie
Łukasz15 19.12.2015 22:33
Bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak