Przepis i sposób przygotowania na: CZERWONA PAPRYKA FASZEROWANA
Kroki postępowania
Mięso zmielić.
Wymieszać mięso i ryż, doprawić przyprawami.
Koncentrat pomidorowy w ilości 5-6 łyżeczek dobrze rozprowadzić w wywarze.
Smacznego.
papryka czerwona | 5-6 sztuka |
mięso mielone wieprzowe | 500 gram |
ryż | 1 woreczek |
koncentrat pomidorowy | 1 sztuka |
śmietana 18 proc | 2-3 łyżki |
mąka | 2-3 łyżeczki |
przyprawa do potraw Kucharek | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1-2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: