Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwona kapusta z marchwią i porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czerwona kapsta 1/2 główki
marchew 2 szt
por (biała część) 1 szt
sól
pieprz
majonez
sok z cytryny
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: czerwona kapusta z marchwią i porem

kapustę szatkujemy i zalewamy wrzątkiem-przykrywamy. Po odcedzeniu i ostudzeniu dodajemy startą marchew i pora pokrojonego w kostkę. Doprawiamy solą, pieprzem, cukrem , sokiem z cytryny . Na końcu dodajemy majonez- mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 16.11.2012 19:18
wiadomość dla pyzy okolo 20 minut
SmacznaPyza 16.11.2012 17:54
jak długo ta kapusta ma się zaparzać?
Sylwia26 15.11.2012 18:48
ślinka leci :)
babajaga1969 15.11.2012 18:06
ta sałatka jest pyszna :))
AURELKA 15.11.2012 18:05
uwielbiam
Marta1986 15.11.2012 17:57
mniam
Zdzisław 15.11.2012 17:47
do obiadu smaczna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak