Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwona kapusta z jabłkami 2

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłko 1 szt.
jogurt naturalny 2/3 szklanki
sok z cytryny
olej 1 łyżka
miód 1 łyżeczka
tarty chrzan 1 łyżeczka
migdały 1 łyżeczka
kapusta czerwona 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: czerwona kapusta z jabłkami 2

Czerwoną kapustę grubo poszatkować, jabłka zetrzeć na tarce.
Sos: Jogurt, kwaśną śmietanę, sok z cytryny, olej, miód, tary chrzan, utrzeć na jednolity sos. Wymieszać go z jabłkami i kapustą. Posypać potrawę grubo posiekanymi migdałami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 31.03.2011 21:01
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak