Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 szt.
cebula 1 szt.
ocet 1-2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
cukier do smaku
smalec 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta na ciepło

Kapustę szatkujemy i zalewamy wodą. Gotujemy do miękkości.
Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na smalcu, a następnie przekładamy do kapusty. Całość doprawiamy solą, pieprzem, cukrem i octem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 08.04.2015 19:38
uwielbia ją do ryb
irenka 08.04.2015 19:36
smaczna, uwielbiam czerwoną kapustę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak