Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta klasycznie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 główki
cytryna 1/2 szt
jogurt naturalny 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta klasycznie

Warzywo poszatkować. Kapustę obgotować w lekko osolonej wodzie. Gdy już będzie miękka przełożyć na sitko i pozostawić by woda z niej wyciekła. Następnie doprawić sokiem z cytryny, solą, pieprzem i połączyć z jogurtem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 17.02.2013 23:22
dobra
pajbek 17.01.2013 16:47
Super do obiadu :-)
Adam/ZUB3R 17.01.2013 10:26
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak