Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowy mus z cynamonową gruszką
Kroki postępowania
żelatynę namocz,dodaj do masy ,dodaj 1 łyżeczkę cynamonu,zdejmij z ognia poczekaj około 15 minut dodaj ubite białko delikatnie wymieszaj
SMACZNEGO !!!!!
czekolada gorzka | 100 gr |
białko | 1 szt |
biszkopty okrągłe | na spód |
gruszka | 1 duża |
cynamon | 1,5 łyżeczki |
śmietana 30% | 1,5 szklanki |
cukier puder | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: