Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekoladowy MIŚ

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 1 szklanka
kakao 3 łyżka
margaryna w kostce 1,5 kostki
mleko 1 szklanka
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżka
herbatniki 3 paczki
rodzynki
orzechy włoskie

Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowy MIŚ

Cukier, kakao, margarynę zagotowujemy masę. Mleko i żelatynę mieszamy ze sobą i wlewamy do zimnej masy. Trzy paczki herbatników kruszymy, orzechy siekamy na grube kawałki dodajemy do masy i przelewamy do formy. Można dodać jeszcze rodzynki. Czekamy aż masa zesztywnieje. SMACZNEGO.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak