Przepis i sposób przygotowania na: CZEKOLADOWO WANILIOWY BOCHENEK MARMURKOWY
Kroki postępowania



jaja | 5 szt. |
cukier | 250 gram |
sól | 1 szczypta. |
masło | 60 gram |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
mąka | 200 gram |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 3 łyżki |
woda ciepła | 5 łyżek |
cukier | 1 łyżka |
aromat waniliowy | 1 łyżeczka |
masło | 100 gram |
cukier | 1/2 szkl. |
kakao | 3 łyżki |
śmietana | 3 łyżki |
aromat waniliowy | kilka kropel |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: