Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czekoladowe serduszka

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biała czekolada 150 g
likier kokosowy 20 g
czerwony tarwnik spożywczy 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowe serduszka

barwnik dokładnie rozpuszczamy w likierze. czekoladę rozpuszczamy nad kąpielą wodną, następnie dodajemy do niej likier i dokładnie mieszamy. kiedy czekolada zrobi się płynna przelewamy do foremek w kształcie serduszek i wkładamy do zamrażarki na 2-3 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 30.01.2014 18:06
Fajny pomysł, tylko pytanie czy one się za szybko nie rozpuszczą?
gosia56 10.09.2013 13:48
super serduszka
Stenka 29.05.2013 14:41
pięknie wyglądają
marcinek 05.03.2013 11:30
bardzo ładnie wyglądają
elficzna 18.02.2013 20:09
przepiekne :)
leonkot 18.02.2013 19:55
dziękuję :)
Marlenka.S 18.02.2013 19:47
mniam mniam świetne
KasiaK90 18.02.2013 19:36
świetny przepis:) a serducha wyglądają wspaniale
PaniMISIOWA 18.02.2013 19:26
super serduszka!
leonkot 18.02.2013 19:15
sama byłam zaskoczona, że takk fajnie wyszły, są mega słodkie, ale połączenie białej czekolady i likieru kokosowego bardzo udane :)
ewelinapac 18.02.2013 19:02
Wyglądają świetnie, na pewno bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak