Czekoladowe Martini

Czekoladowe Martini

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wódki

    90ml
  • crème de cacao

    45ml
  • wody pomarańczowej

    10
  • kostki lodu

  • kakao

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Czekoladowe Martini

Wódkę, crème de cacao i wodę pomarańczową wymieszać w shakerze z lodem aż zostaną silnie schłodzone. Przecedzić do zmrożonego kieliszka, którego krawędź zanurzono w kakao.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

SyMiki 22.08.2011 21:40
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat