Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekoladowa Babeczka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 140 g
czekolada 150 g
jajko 4 sztuki
cukier 200 g
mąka 80 g

Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowa Babeczka

Masło roztopić z czekoladą. Jajka utrzeć z cukrem. Połączyć z mąka, masłem i czekoladą. Nalać do foremek i zamrozić. Wypiekać zamrożone w temp 240 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 06.06.2012 08:26
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak