Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada na gorąco

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 0,5 litra
czekolada 250 g
bita śmietana
kakao

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada na gorąco

Czekoladę połam na mniejsze kawałki ,wrzuć do rondla zalej mlekiem i na małym ogniu podgrzewaj aż się rozpuści.Podawaj z bitą śmietaną,można tez z kakao.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak