Czekolada kokosowa

Czekolada kokosowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • palma

    3/4 kostki
  • woda

    0.5 szklanki
  • cukier

    2.5 szklanki
  • mleko w proszku

    0.5 kg
  • kakao

    4 łyżki
  • wiórki kokosowe

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Palmę, wodę oraz cukier rozpuszczamy w garnuszku. Dodajemy do tego pozostałe składniki i dokładnie mieszamy. Gotowe wylewamy do formy i odstawiamy do wystygnięcia. Zimne wkładamy do lodówki na całą noc.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (97)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 05.06.2012 06:38
smaczne
Neetka90 12.04.2012 17:58
będę musiała wypróbować!
Neetka90 12.04.2012 17:58
będę musiała wypróbować!
Neetka90 12.04.2012 17:58
będę musiała wypróbować!
ilka_86 31.03.2012 10:40
bardzo smaczna
Karolinka w Kuchni 02.02.2012 12:48
Wygląda bosko
ilka_86 23.01.2012 10:14
brzmi swietnie
ilka_86 04.01.2012 21:21
pyszna
BozenA 21.12.2011 15:28
mmm
BozenA 21.12.2011 15:28
mmm

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat