Czekolada

Czekolada

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko w proszku

  • kakao

  • cukier

  • woda letnia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do mleka w proszku dodajemy wodę i łyżkę kakao, słodzimy. Wszystko rozkładamy na foli i zawijamy aż nabierze stanu stałego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 29.01.2012 20:35
super
ronald88 23.09.2011 09:05
super
Gonia555 04.12.2010 16:54
Dobrze jest dodać pokruszone herbatniki :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat