Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cytryny w miodzie

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cytryny 1 kilogram
miód płynny 1 litr
mięta suszona do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: cytryny w miodzie

Miód gotujemy, cytrynę obieramy kroimy w plastry, dodajemy ją do miodu, dodajemy miętę, można spozywać od razu lub włożyć do wyparzonych słoików, i odstawić na zimę jest bardzo dobre do herbaty i na przeziebienie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 12.11.2010 11:38
warto wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak