Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cynamonowa zasmażka do knedli lub pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 1/4 kost.
cynamon Prymat 1 łyżeczka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: cynamonowa zasmażka do knedli lub pierogów

na patelnię wsypać bułkę tartą i zrumienić na złoty kolor,dodać masło i połączyć ze zrumienioną tartą bułką na koniec wsypać cynamon dokładnie wymieszać i odstawić z ognia.Tak przygotowaną zasmażkę możemy użyć do polania pierogów lub knedli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 29.06.2014 09:26
bardzo fajna
Ada-Gaba 26.10.2013 07:31
świetny pomysł
treonina 28.11.2012 20:41
fajny pomysł
Katarzyna/kate1980 15.11.2012 21:51
pomysłowa
aginaa 11.11.2012 20:30
pomyslowe
caralajna 11.11.2012 07:24
ciekawy pomysł
Poison1988 09.11.2012 16:34
nie robiłam jeszcze takiej - świetna propozycja!
Zdzisław 09.11.2012 15:24
nie jadłem takiej zasmażki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak