Składniki:
liście kapusty włoskiej | 8 szt |
cynaderki | 4 szt |
cebula | 1 szt |
bułka | 1 szt |
śmietana | 4 łyzki |
masło | 3 łyzki |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | pokrojona łyzka |
cielęcina | 250 mielona |
liście kapusty włoskiej | 8 szt |
cynaderki | 4 szt |
cebula | 1 szt |
bułka | 1 szt |
śmietana | 4 łyzki |
masło | 3 łyzki |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | pokrojona łyzka |
cielęcina | 250 mielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: