Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cygańska rybka

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 1 kg
papryka konserwowa 1 słoik
ogórki konserwowe 1 słoik
cebula 3 szt

Porada

Najlepiej smakuje na zimno.!!!

Przepis i sposób przygotowania na: Cygańska rybka

Kroki postępowania

1
Rybę należy rozmrozić.
Krok 1 - Cygańska rybka foto
2
Następnie smażymy ją na patelni.
Krok 2 - Cygańska rybka foto
3
Paprykę, cebulę i ogórki podsmażamy na patelni.
Krok 3 - Cygańska rybka foto
4
Dodajemy koncentrat pomidorowy lub ketchup ewentualnie sos pomidorowy.
Krok 4 - Cygańska rybka foto
5
Na rybę nakładamy farsz, czekamy aż ostygnie i wkładamy do lodówki.
Krok 5 - Cygańska rybka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kloruś 18.04.2015 12:53
chętnie bym skosztowała!
Małgorzata Pin 18.04.2015 10:31
Lubie rybki w każdej postaci, a ta wygląda bardzo apetycznie.
Habibi 18.04.2015 10:25
lubię taką rybkę i czasami robię, choć ostatnio jakoś o niej zapomniałam ;)
Ewelina1991 18.04.2015 08:58
pyszna ryba
w mojej kuchni 18.04.2015 08:53
smaczne danie do zjedzenia
jasiek 17.04.2015 23:34
bardzo dobrze wygąda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak